המצרכים:
לבצק:
1 ק"ג קמח
כף מלח
1 שקית שמרית
4 כוסות מים
למילוי:
1/2 ק"ג בשר טחון
4בצל גדול מגורר
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
4עגבניות מרוסקות
1 כפית סוכר
1כף מלח
אופן ההכנה:
1.הבצק: לשים את כל רכיבי הבצק לקבלת בצק מעט דביק.
2.מתפיחים , לשים ושוב מתפיחים
3.המילוי: בקערה מערבבים את כל רכיבי המילוי
4.הבצק: צרים כ- 20 כדורי בצק
5.בתבנית משומנת מניחים את כדורי הבצק, משטחים בעזרת אצבעות משומנות כל כדור וממלאים ככף מהמילוי.
6.אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות עד להשחמת הבצק, כ- 20 דקות.
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין המתכון הזה של סבתא! תודה אורית!
השבמחק