המצרכים:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1 ביצה
1 ביצה קשה
3 שיני שום כתושות
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף פלפל אנגלי
1 כפית פלפל שחור
1 כפית אורגנו
1 כף מלח
אופן ההכנה:
1.בקערה מכניסים את הבשר, התבלינים , השום והביצה ומערבבים היטב
2.יוצרים גומה מכניסים את הביצה הקשה
3.יוצרים כדור מאורך ואופים בתנור לכ- 40 דקות
4.כשמתקרר פורסים לפרוסות בעובי של 2 ס"מ.
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה