המצרכים:
1 כוס בורגול דק שטוף ומסונן
1 כף מלח שטוחה
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
1 כף מלאה פירורי לחם
1/2 כוס קמח ( אפשרות להוספת עוד מעט קמח לפי הצורך)
1/2 כוס מים
מילוי:
250 גר' בשר טחון ( ללא שומן)
1 בצל בינוני קצוץ
1 כפית בהרת או פלפל אנגלי
מלח
שמן עמוק לטיגון הקיבה
אופן ההכנה:
1.בקערה מכניסים את כל הרכיבים ולשים עד לקבלת עיסה לא דביקה ולא יבשה
2.צרים 20 כדורים
3.הכנת המילוי: במחבת מטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את הבשר והתבלינים ומערבבים עד שהבשר הטחון מבושל ומקררים.
4.הכנת הקיבה: לוקחים בידיים לחות כדור מבצק הבורגול ומשקיעים אצבע אחת באמצע הכדור , מסדרים את הבצק סביב האצבע עד לקבלת מן צורת אגס חלול.
5.ממלאים בכפית ממילוי הבשר וסוגרים את ה"קיבה".
6.בסיר ממלאים שמן עמוק לטיגון ומטגנים את ה"קיבה" עד לקבלת גוון זהוב.
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה