המצרכים:
11/2 כוסות אורז לבן שטוף היטב
1/2 ק"ג פול קלוף ושטוף
2 כוסות מים
1 בצל קצוץ
6 שיני שום כתושות
1/2 כוס פטרוזיליה שטופה וקצוצה
1 כפית פלפל אנגלי
1 כף מלח
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
1.בסיר מטגנים את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים את הפול ו-2 כוסות מים ומבשלים חצי בישול
2.בסיר נפרד מטגנים את השום והפטרוזיליה מוסיפים את האורז ומטגנים מעט מוסיפים את התבלינים
3.מעבירים את האורז אל סיר הפול מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ- 1/2 שעה עד שהאורז מוכן.
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה