הכנת אורז לבן בסיסי
המצרכים:
1/4 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות ( שמתאים לגולש: כתף, פאלש פילה, צלעות)
1/2 ק"ג במיה
1 בצל קצוץ
2 עגבניות מרוסקות
1 כף רסק עגבניות
1 כוס מים
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית סוכר
2 כפיות מיץ לימון
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
1.בסיר מטגנים קלות את הבצל מוסיפים את קוביות הבשר ומבשלים כ- 1/4 שעה על להבה נמוכה
2.מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות והמים ומבשלים כשעה
3.בסיר נפרד מטגנים את הבמיה והשום
4.מעבירים את הבמיה לסיר הבשר, מתבלים ומבשלים כ- 1/2 שעה נוספת.
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה