המצרכים לבצק:
700 גר' קמח
200 גר' מרגרינה
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס מים
1 שקית סוכר וניל
המצרכים למלית 1:
150 גר' אגוזי מלך / בוטנים טחונים
1 כפית קינמון
1 שקית סוכר וניל
2 כפות סוכר
2 כפות מים
1 כפית תמצית מי ורדים
המצרכים למלית 2:
100 גר' קוקוס
כף קינמון
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית מי ורדים
אופן הכנת הבצק:
1.בקערה מניחים את כל המצרכים ולשים עד לקבלת בצק שאינו דביק
2.על משטח מקומח מרדדים עלה לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים עיגולים
3.לחמם תנור אפיה לחום בינוני – גבוה כ- 180 מעלות
4.למלא כל עיגול בכמות של 1 כפית מהמלית
5.לקפל לחצי, להדק את הקצוות וליצור בעדינות קישוט על גבי הבצק בעזרת פינצטה
6.להניח על גבי תבנית אפיה ולאפות כ- 15-20 דקות
7.כשמתקרר ניתן לבזוק אבקת סוכר
אפשרות נוספת:
להקציף חלבון ביצה עם 2 כפיות אבקת סוכר ו- 2 טיפות צבע מאכל ולמרוח על המאפה ולאפות
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה