מתכונים מהמטבח של סבתא רוזה

-



יום שלישי, 15 ביוני 2010

מטמברה- בשר ממולא בירקות ( מהמטבח הארגנטינאי)

המצרכים:
נתח בשר בשם "מטמברה" ( לשאול קצב) בגודל של כ- 50 ס"מ * 50 ס"מ בעובי של 30 ס"מ.
2 גמבות אדומות פרוסות לרצועות דקות או מגורר
2 גזרים קלופים ופרוסים לרצועות דקות או מגורר
ראש שום כתוש
1/2 כוס פטרוזיליה שטופה וקצוצה
2 ביצים קשות חתוכות לקוביות
1 כף מלח
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פלפל שחור
חוט לתפירה

אופן ההכנה:
1.פורסים את נתח הבשר על משטח מרווח
2.מניחים ע"ג נתח הבשר את כל החומרים הנ"ל
3.מגלגלים לגלילה ותופרים את הקצוות בחוט לאורך כל הגלילה
4.מניחים בסיר עם מים עד לכיסוי גלילת הבשר ומבשלים כשעתיים
5.מקררים מסירים את החוט ופורסים לפרוסות בעובי של 2 ס"מ או יותר.
.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה