המצרכים:
1 ק"ג צימוקים ללא גרעינים שטופים ומושרים במים למשך כ- 3 שעות
2 כוסות מים
1/4 ק"ג אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
1.בסיר מבשלים את הצימוקים עם 2 כוסות מים למשך כשעתיים
2.מקררים וטוחנים
3.מוסיפים את האגוזים וממשיכים לבשל על להבה נמוכה למשך 1/2 שעה נוספת. מערבבים ונזהרים של יישרף. אם יש צורך אפשר להוסיף מעט מים ( על- מנת של ידבק)
4.מקררים ומעבירים לצנצנת. שומרים בקירור.
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה