המצרכים:
7 פלפלים (רצוי צהובים או גמבה) מנוקים ושטופים
300 גר' בשר טחון עם שומן
1 כוס אורז לבן שטוף
מלח
1 כפית פלפל אנגלי
אופן ההכנה:
1.קערה מערבבים את הבשר, האורז והתבלינים.
2.ממלאים את פלפלים
3.סיר מעל להבה נמוכה שופכים מעט שמן קנולה, מניחים את הפלפלים ומבשלים כ- 10 דקות ללא מים, לאחר מכן מוסיפים מים עד למחצית הכיסוי , מכסים את הסיר ומבשלים כשעה.
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה