המצרכים:
כ- 15 עגבניות קטנות (רצוי עגבניות תמר) שטופות ומנוקות מהליבה.
300 גר' בשר טחון
3/4 כוס אורז לבן שטוף
1 כפית פלפל אנגלי
מלח
1/4 כוס עלי נענע שטופים וקצוצים
4 שיני שום קצוצות
1 כוס מים
אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים את הבשר, האורז והתבלינים.
2. ממלאים את העגבניות
3. בסיר מעל להבה נמוכה שופכים מעט שמן קנולה, מוסיפים את שני השום
ומניחים את העגבניות ומבשלים כ- 10 דקות ללא מים, לאחר מכן מוסיפים
את עלי הנענע וכוס מים , מכסים את הסיר ומבשלים כשעה
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה