מכינים מרק "חמוד" ראה מתכון (מרקים של סבתא).
המצרכים לקיבה:
1/2 ק"ג אורז שטוף, מיובש היטב וטחון
250 גר' בשר בקר טחון ללא שומן
1-2 כפות מלח
2 כפות שמן
3/4 כוס מים
המצרכים למילוי:
150 גר' בשר טחון
1 בצל קצוץ
1 כפית פלפל אנגלי
מלח
אופן הכנת המילוי:
במחבת מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את הבשר והתבלינים ומערבבים עד שהבשר הטחון מבושל ומקררים.
אופן הכנת הקיבה:
1.בקערה מערבבים את כל החומרים מלבד השמן והמים
2.מוסיפים את השמן והמים ולשים היטב
3.טוחנים פעמיים את כל התערובת
4.יוצרים כ- 20 כדורים קטנים
5.יוצרים גומה בכל כדור וממלאים בכפית מהמילוי וסוגרים.
6.מכניסים את הקיבה למרק שהוכן מראש ומבשלים כ- 30-40 דקות.
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה