המצרכים:
2 אשל
2 מלפפונים קצוצים
1 שן שום כתושה
חופן עלי נענע קצוצים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים יחד את כל המצרכים.
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
הרעיון להוציא פרסום עם המתכונים המיוחדים של סבתי היקרה, רוזה סוויד ז"ל, עלה לפני כשבע שנים, לפתע הבנתי שסבתי לא תישאר איתנו לנצח, ועל כן כדאי ורצוי לשמר את מתכוניה ממטבחה המיוחד. כל מי שנהג להגיע לבקרה בביתה, היה הולך שבי אחרי הריחות המהבילים, המתנשאים ממטבחה, פותח סירים, מגשש, בולש וטועם. אין ספק שכול המטעמים היו ערבים לחיך. ותמיד היה מה לטעום ולאכול.הצדיקה הצילה המון "נפשות רעבות".
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה