המצרכים:
1 ק"ג קמח
1 שמרית
2 ביצים
1/4 כוס שמן
11/4 מים
1 כף מלח
1 ביצה טרופה למריחה
שומשום
אופן ההכנה:
1.בקערה מניחים את כל המצרכים מלבד המלח ולשים מאוחר יותר מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש.
2.מניחים לתפוח למשך כ- שעה
3.לשים ומתפיחים שעה נוספת
4.מחממים תנור אפיה לחום גבוה כ- 200 מעלות
5.מחלקים לכ- 10 כדורים ויוצרים צורות
6.מניחים על גבי תבנית אפיה, מורחים ביצה ומפזרים מעט שומשום
7.אופים למשך כ- 15-20 דקות
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה