מתכונים מהמטבח של סבתא רוזה

-



יום שלישי, 15 ביוני 2010

עוגיות "אלפא חורס"

המצרכים לבצק:
5 כוסות קמח
3 כוסות קורנפלור
4 חלמונים
2 כוסות סוכר
2 חבילות 200 גר' מרגרינה – חמאה
6 כפות מים 2 כפות ברנדי
1 אבקת אפיה

המצרכים להכנת העוגיות:

דולסה דה לצ'ה ( ריבת חלב)- ראה מתכון בעמוד ...
פתיתי קוקוס לציפוי

אופן ההכנה:
1. בקערה מניחים את כל חומרי הבצק ולשים לתערובת אחידה וחלקה, מניחים למנוחה למשך כשעה
2.על משטח מקומח מרדדים עלה לעובי של 1/2 ס"מ
3.קורצים עיגולים בעזרת כוס קטנה להשתדל שיצא מספר זוגי של עיגולים
4.מניחים על גבי תבנית אפיה
5.אופים בחום 180 מעלות כ- 15-20 דקות עד להזהבה
6.מקררים.

אופן הרכבת העוגייה:
לוקחים זוג עוגיות אפויות מורחים על אחת העוגיות כמות נדיבה של ריבת חלב (ככפית)
ומניחים מעליה את העוגייה השנייה כך שמתקבל "כריך". את הכריך מגלגלים בתוך צלחת עם פתיתי קוקוס.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה