המצרכים:
בצק כמו "ספיחה"
לרוטב:
6עגבניות בינוניות מרוסקות
2 בצלים גדולים מרוסקים
11/2 כפיות אורגנו
1/2 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף פפריקה חריפה
מלח
גבינה צהובה מגוררת
4 תבניות מלבניות
אופן ההכנה:
1.מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים שווים
2.משמנים את התבניות ובעזרת ידיים משומנות משטחים את הבצק על גבי התבנית.
3.מורחים רבע מכמות רוטב על כל תבנית.
4.אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות עד להשחמת הבצק.
5.מוציאים מהתנור ומפזרים גבינה צהובה, ואופים 5 דקות נוספות.
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה