מתכונים מהמטבח של סבתא רוזה

-



יום שלישי, 15 ביוני 2010

אמפנאדאס בשר

להכנת הבצק ראה מתכון קודם.

המצרכים למלית:
1/2 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום קצוצים
1 כפית אורגנו
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם
200 גר' גרגירי תירס ( אפשרי מקופסת שימורים)
1 ביצה קשה קצוצה ( לא חייב)

אופן ההכנה:
1.במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד לשקיפות
2.מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים
3.מוסיפים את התבלינים
4.מוסיפים את התירס והביצה


אופן הרכבת האמפנאדאס:
ממלאים כל עיגול בצק ב- 1 כפית מתערובת הבשר ומקפלים את העיגול לחצי ומהדקים היטב את הקצוות לקבלת חצי עיגול ממולא.

קיימות שתי אפשרויות להכנה:
3.טיגון עמוק עד להזהבה.
4.הנחת האמפנאדאס בתבנית אפייה ולמרוח אותם בביצה טרופה.
לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות כ- 20 דקות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה