להכנת הבצק ראה מתכון קודם.
המצרכים למלית:
1/2 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום קצוצים
1 כפית אורגנו
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם
200 גר' גרגירי תירס ( אפשרי מקופסת שימורים)
1 ביצה קשה קצוצה ( לא חייב)
אופן ההכנה:
1.במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד לשקיפות
2.מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים
3.מוסיפים את התבלינים
4.מוסיפים את התירס והביצה
אופן הרכבת האמפנאדאס:
ממלאים כל עיגול בצק ב- 1 כפית מתערובת הבשר ומקפלים את העיגול לחצי ומהדקים היטב את הקצוות לקבלת חצי עיגול ממולא.
קיימות שתי אפשרויות להכנה:
3.טיגון עמוק עד להזהבה.
4.הנחת האמפנאדאס בתבנית אפייה ולמרוח אותם בביצה טרופה.
לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות כ- 20 דקות.
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה