המצרכים:
1 ק"ג קישואים מנוקים ושטופים , קטומים מהפינות וחצויים לאורך הקישוא
100 גר' גבינה בולגרים מגוררת
2 כפות קוטג'
1 ביצה
גבינת פרמז'ן מגוררת
אופן הכנת תערובת המילוי:
מקערה מערבבים את הגבינות עם הביצה לתערובת חלקה
אופן ההכנה:
1.בסיר ממלאים כ- 1 ליטר מים ומבשלים את הקישואים כחצי בישול
2.מרוקנים את פנים הקישוא בעזרת כפית
3.ממלאים את הקישואים ב-1 כפית ממילוי התערובת
4.מפזרים גבינת פרמז'ן
5.מניחים על גבי תבנית אפיה, מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות ואופים כ- 1/4 שעה.
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה