המצרכים:
11/2 כוסות אורז לבן שטוף
2 כוסות מים
1 חבילה סלק עלים רק החלק הלבן שטוף מנוקה וקצוץ
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס פטרוזיליה שטופה וקצוצה
1 כפית פלפל אנגלי
מלח
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
1.בסיר מבשלים חצי בישול את הסלק עם 2 כוסות מים
2.במחבת מטגנים שום, פטרוזיליה, אורז ותבלינים
3.מעבירים את האורז לסיר הסלק , מכסים ומבשלים כ- 1/2 שעה.
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה