מתכונים מהמטבח של סבתא רוזה

-



יום שלישי, 15 ביוני 2010

סמבוסק עלי סלק וגבינה

המצרכים לבצק:
600 גר' קמח
200 גר' חמאה
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים
1 כפית מלח
1 ביצה טרופה למריחה
שומשום

המצרכים למלית:
1 ק"ג סלק עלים שטופים, חלוטים , סחוטים וקצוצים
2 שיני שום קצוצות
1 קוטג'
100 גר' גבינה בולגרית
2 ביצים
1 כפית מלח

אופן הכנת הבצק:
1.בקערה להכניס את כל הרכיבים וללוש עד לקבלת בצק שאינו דביק אך גם לא יבש.
2.מניחים לבצק לנוח למשך כ- 1/2 שעה
3.על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי של 1/2 ס"מ
4.קורצים עיגולים בקוטר של ....
5.ממלאים כל עיגול בכמות של כ- 1 כפית מהמלית
6.מניחים בתבנית אפיה ומורחים בביצה ומפזרים מעל מעט שומשום
7.אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני - גבוה ( כ- 180 מעלות) כ- 30 דקות עד להשחמה קלה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה