מתכונים מהמטבח של סבתא רוזה

-



יום שלישי, 15 ביוני 2010

שוקולד עם פצפוצי אורז

המצרכים:
1 מרגרינה/ חמאה
200 גר שוקולד מריר
2 סוכר וניל
1/4 כוס פירורי קוקוס טחונים
אופן ההכנה:
1.בשיטת "באן מרי" ( סיר גדול מלא במים ומעליו סיר קטן – שיטת האידוי) מניחים שוקולד מריר + חמאה בתוך הסיר הקטן ע"ג הסיר הגדול מלא במים וממסים.
2.מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים.
3.מניחים בתבנית ומקררים
4.מקשטים בפירורי קוקוס.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה