המצרכים:
1/2 ק"ג נתח חזה הודו
50 גר' מלח potassium nitzate ( ניתן לרכוש בבית המרקחת)
או מלח saltpeter (ברשתות המרכולים)
ראש שום כתוש
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית סוכר
1 כף מלח
1 כף פלפל אנגלי
1 כפית פלפל שחור
1 כפית אורגנו יבש
אופן ההכנה:
1.מערבבים יחד את כל התבלינים ומורחים את נתח הבשר ולהשאיר לילה במקרר
2.יום למחרת מניחים את נתח הבשר בסיר עם מעט שמן, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה למשך שעה , אחרי שעה מוסיפים 1/2 כוס מים.
3.הופכים את נתח הבשר מפעם לפעם וממשיכים לבשל כ- 3 שעות
4.מקררים ופורסים.
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה