המצרכים:
1 ק"ג קמח
1 שקית שמרית
200 גר' מרגרינה
1 כוס שמן
13/4 כוסות מים
1 כפית מחלב טחון
1 כף מלח
ביצה טרופה למריחה
שומשום
אופן ההכנה:
1.בקערה להניח את כל המצרכים מלבד המים והמלח וללוש
2.להוסיף את המים והמלח ולהמשיך בלישה
3.להניח כ – 1/2 שעה למנוחה
4.ללוש בשנית
5.מחממים תנור לחום גבוה כ- 200 מעלות
6.לחלק את הבצק לכ- 50 כדורים
7.מכל כדור ליצור נקניק מאורך ולסגור את הקצוות לקבלת כעך
8.למרוח ביצה ולפזר שומשום
9.לאפות כ- 15 דקות עד להשחמה.
יום שלישי, 15 ביוני 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה