מתכונים מהמטבח של סבתא רוזה

-



יום ראשון, 23 במאי 2010

ארטישוק ממולא

המצרכים:
2 ק"ג ארטישוק ( רצוי טרי) או "סנפרוסט" כ- 10 לבבות ארטישוק
שלמים או חצויים
250 גר' בשר בקר עם שומן
1 כף גדושה של פירורי לחם
1 ביצה
1 כפית פלפל אנגלי
מלח
לרוטב:
4-5 שיני שום קצוצות
4 עגבניות מגוררות

אופן ההכנה:
1. למלא כל לב ארטישוק בכף מהמילוי.
2. בסיר מעל להבה נמוכה שופכים מעט שמן קנולה, מטגנים את שיני השום
הקצוצות ולאחר מכן את העגבניות וממליחים, כשהרוטב מגיע לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומניחים את לבבות הארטישוק ומכסים את הסיר.
3. מבשלים כשעה .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה