המצרכים:
1 חבילה של מקרוני
6 חתיכות חלקי עוף
מלח
שמן
1-2 כפות פלפל אנגלי טחון
אופן ההכנה:
1. בסיר ממלאי מים עד 3/4 מהגובה + מעט מלח ומרתיחים. מבשלים את
המקרוני עד לדרגת הכנה.
2. מסננים את המקרוני
3. באותו הסיר שופכים מעט שמן, ומניחים אש נמוכה. מעבירים חצי מכמות
המקרוני לסיר מעל את חתיכות העוף, ממליחים ומוסיפים פלפל אנגלי ומכסים
במחצית הנותרת של המקרוני.
4. מכסים את הסיר ומבשלים כ/1/2 שעה, לאחר 1/2 שעה מוסיפים מעט מים
ומבשלים שעה נוספת ( על אש נמוכה)
5. בתום התהליך מעבירים את הסיר על פלטה או לתנור בחום שלך 100-150
מעלות ומשאירים ללילה. ( רצוי מדי פעם לבדוק אם חסר מים ולהוסיף מעט מים)
יום ראשון, 23 במאי 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה