מתכונים מהמטבח של סבתא רוזה

-



יום ראשון, 23 במאי 2010

בשר בקר ושעועית ירוקה

המצרכים:
1/2 ק"ג בשר בקר המתאים לבישול ארוך ( כתך, שריר..)
חתוך לקוביות או חלקי עוף
1 בצל גדול קצוץ
1/2 ק"ג שעועית ירוקה טרייה מנוקה ושטופה
3/4 עגבניות מגוררות
מעט שמן
מלח לפי הטעם
1-2 כפיות פלפל אנגלי

אופן ההכנה:
1. בסיר על אש נמוכה מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
2. מוסיפים את חתיכות הבשר וממשיכים בטיגון כרבע שעה נוספת. מבשלים כשעה
3. לאחר שעה, מוסיפים את השעועית, התבלינים , העגבניות ומעט מים, מכסים
את הסיר ומבשלים שעה נוספת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה