המצרכים:
1/2 ק"ג בשר בקר המתאים לבישול ארוך ( כתך, שריר..)
חתוך לקוביות או חלקי עוף
1 בצל גדול קצוץ
1/2 ק"ג שעועית ירוקה טרייה מנוקה ושטופה
3/4 עגבניות מגוררות
מעט שמן
מלח לפי הטעם
1-2 כפיות פלפל אנגלי
אופן ההכנה:
1. בסיר על אש נמוכה מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
2. מוסיפים את חתיכות הבשר וממשיכים בטיגון כרבע שעה נוספת. מבשלים כשעה
3. לאחר שעה, מוסיפים את השעועית, התבלינים , העגבניות ומעט מים, מכסים
את הסיר ומבשלים שעה נוספת.
יום ראשון, 23 במאי 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה