המצרכים:
1/2 ק"ג בשר טחון עם שומן
1 כפית פלפל אנגלי
מלח
3-4 ביצים טרופות
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
6 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מערבבים בשר עם תבלינים וביצים.
במחבת טפלון מחממים מעט את השמן ומעבירים את תערובת הבשר למחבת ומטגנים 15 דקות מכל צד . (ע"מ לטגן ולהפוך בקלות את הפשטידה על צידה השני מומלץ לכסות את המחבת בצלחת גדולה ולהפוך את הפשטידה אל תוך הצלחת ובחזרה למחבת)
בסיום הטיגון משני הצדדים מעבירים את הפשטידה לצלחת.
בסיר בקוטר דומה לזה של המחבת מניחים את קוביות תפוחי האדמה ממליחים ומפלפלים מעט בפלפל אנגלי ומעליהם מניחים את הפשטידה . מוסיפים מים לכיסוי תפוחי האדמה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך תפוחי האדמה.
יום ראשון, 23 במאי 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה