המצרכים:
10 קישואים קטנים שטופים היטב ומנוקים מהליבה( יש להוציא את ליבת הקישוא)
200 גר' בשר טחון
3/4 כוס אורז לבן שטוף
1 כפית פלפל אנגלי
מלח
10 משמשים יבשים
אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים את הבשר, האורז והתבלינים.
2. ממלאים את הקישואים בתערובת המילוי.
3. בסיר מעל להבה נמוכה שופכים מעט שמן קנולה, מניחים את הקישואים ומבשלים
כ- 10 דקות ללא מים, לאחר מכן מוסיפים את המשמשים ומים עד ל- 3/4 כיסוי.
4. מבשלים כשעה וחצי
5. מעבירים לפלטה או לתנור בחום של 150 מעלות למשך לילה.
יום ראשון, 23 במאי 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה