מתכונים מהמטבח של סבתא רוזה

-



יום ראשון, 23 במאי 2010

פשטידת תפוחי אדמה

המצרכים:
4 תפוחי אדמה מבושלים עם הקליפה
1 בצל גדול קצוץ
מלח
1 כפית פלפל אנגלי
3 ביצים טרופות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
קולפים את תפוחי האדמה וחותים לקוביות קטנות
בקערה מניחים את כל הרכיבים מלמד הביצים ומערבבים, טורפים את הביצים
ומוסיפים לתערובת ומערבבים יחד.
מחממים תנור ל- 180 מעלות, מעבירים את התערובת לתבנית עגולה בקוטר
24 ואופים כ- 45 דקות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה