המצרכים:
4 תפוחי אדמה מבושלים עם הקליפה
1 בצל גדול קצוץ
מלח
1 כפית פלפל אנגלי
3 ביצים טרופות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
קולפים את תפוחי האדמה וחותים לקוביות קטנות
בקערה מניחים את כל הרכיבים מלמד הביצים ומערבבים, טורפים את הביצים
ומוסיפים לתערובת ומערבבים יחד.
מחממים תנור ל- 180 מעלות, מעבירים את התערובת לתבנית עגולה בקוטר
24 ואופים כ- 45 דקות.
יום ראשון, 23 במאי 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה