המצרכים:
1/2 ק"ג בשר בקר המתאים לבישול ארוך ( כתך, שריר..)
חתוך לקוביות או חלקי עוף
1 בצל גדול קצוץ
1/2 ק"ג תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים
מעט שמן
מלח לפי הטעם
1-2 כפיות פלפל אנגלי
אופן ההכנה:
4. בסיר על אש נמוכה מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
5. מוסיפים את חתיכות הבשר וממשיכים בטיגון כרבע שעה נוספת. מבשלים כשעה
6. לאחר שעה, מוסיפים את תפוחי האדמה, התבלינים ומעט מים, מכסים את הסיר ומבשלים שעה נוספת.
יום ראשון, 23 במאי 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה