מתכונים מהמטבח של סבתא רוזה

-



יום ראשון, 23 במאי 2010

בשר בקר / עוף עם תפוחי אדמה

המצרכים:
1/2 ק"ג בשר בקר המתאים לבישול ארוך ( כתך, שריר..)
חתוך לקוביות או חלקי עוף
1 בצל גדול קצוץ
1/2 ק"ג תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים
מעט שמן
מלח לפי הטעם
1-2 כפיות פלפל אנגלי

אופן ההכנה:
4. בסיר על אש נמוכה מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
5. מוסיפים את חתיכות הבשר וממשיכים בטיגון כרבע שעה נוספת. מבשלים כשעה
6. לאחר שעה, מוסיפים את תפוחי האדמה, התבלינים ומעט מים, מכסים את הסיר ומבשלים שעה נוספת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה