המצרכים:
1 שקית פסטה / אטריות
מעט שמן קנולה
1 גביע קוטג'
150 גר' גבינת פטה
150 גר' גבינת קשה ( קשקבל / פרמזן – עמק) מגוררת
2 עגבניות מגוררות
גמבה שטופה ופרוסה לפרוסות
פלפל צהוב שטוף ופרוס
3 ביצים טרופות
אופן ההכנה:
-בסיר ממלאים מים ומלח ומביאים לרתיחה, מבשלים את הפסטה עד שמוכנה.
-מערבבים את האטריות המוכנות יחד עם הגבינות והירקות ובסוף מוסיפים את
הביצים הטרופות.
-מחממים תנור ל- 180 מעלות ומעבירים את התערובת לתבנית עגולה בקוטר
24 אופים כ- 45 דקות.
יום ראשון, 23 במאי 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה