מתכונים מהמטבח של סבתא רוזה

-



יום ראשון, 23 במאי 2010

בצל ממולא

המצרכים:
3 בצלים גדולים מאד קלופים
300 גר' בשר טחון
3/4 כוס אורז לבן שטוף
1 כפית פלפל אנגלי
מלח
10 משמשים יבשים

אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים את הבשר, האורז והתבלינים.
2. חותכים חריץ לאורך כל בצל, ממלאים סיר במים רותחים ומכניסים את הבצלים לסיר מבשלים כ- 20 דקות עד לריכוך הבצל, מסירים מהאש ושוטפים במים קרים.
3. מפרידים את עלי הבצל ממלאים את עלה הבצל ומגלגלים לכרוכית..
4. בסיר מעל להבה נמוכה שופכים מעט שמן קנולה, מניחים את הממולאים ומבשלים
כ- 10 דקות ללא מים, לאחר מכן מוסיפים את המשמשים ומים עד ל- 3/4 כיסוי.
5. מבשלים כשעה וחצי
6. מעבירים לפלטה או לתנור בחום של 150 מעלות למשך לילה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה