מתכונים מהמטבח של סבתא רוזה

-



יום ראשון, 23 במאי 2010

מרק עדשים ירוקים יבשים

המצרכים:
1 בצל בינוני קצוץ
1 כוס עדשים יבשים ירוקים
מים עד לכיסוי
מלח
2 גבעולי סלרי קצוצים
1/2 כוס אטריות רחבות למרק

אופן ההכנה:
בסיר מטגנים את הבצל עם מעט שמן מוסיפים את הסלרי ומטגנים מעט, מוסיפים את העדשים ומים עד לכיסוי מבשלים כ- 30 דקות מוסיפים מלח ומבשלים 10 דקות נוספות.
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד שמתרככות .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה