מצרכים:
2 – 3 קישואים גדולים שטופים, מגוררים וסחוטים
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית פלפל אנגלי טחון
מלח
2 כפות קמח
3 ביצים טרופות
מעט שמן קנולה
[ אפשרות לתוספת של גביע גבינת קוטג' ( 250 גר')]
אופן ההכנה:
בקערה מכניסים את כל המצרכים מלבד הביצים ומערבבים. את הביצים טורפים
בקערה נפרדת ורק לאחר מכן מעבירים יחד עם כל המצרכים ומערבבים.
ניתן לאפות בתנור או לטגן.
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות , משמנים תבנית אפיה עגולה בקוטר של 24.
מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ- 30-40 דקות
2. אפשרות שנייה – לשמן מחבת טפלון עגולה בגודל בינוני , להעביר את
התערובת למחבת ולטגן על אש בינונית כ- 10 דקות להפוך ולטגן כ- 10
דקות נוספות.
יום ראשון, 23 במאי 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה