מתכונים מהמטבח של סבתא רוזה

-



יום ראשון, 23 במאי 2010

פשטידת קישואים

מצרכים:
2 – 3 קישואים גדולים שטופים, מגוררים וסחוטים
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית פלפל אנגלי טחון
מלח
2 כפות קמח
3 ביצים טרופות
מעט שמן קנולה
[ אפשרות לתוספת של גביע גבינת קוטג' ( 250 גר')]

אופן ההכנה:
בקערה מכניסים את כל המצרכים מלבד הביצים ומערבבים. את הביצים טורפים
בקערה נפרדת ורק לאחר מכן מעבירים יחד עם כל המצרכים ומערבבים.

ניתן לאפות בתנור או לטגן.
1. מחממים תנור ל- 180 מעלות , משמנים תבנית אפיה עגולה בקוטר של 24.
מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ- 30-40 דקות
2. אפשרות שנייה – לשמן מחבת טפלון עגולה בגודל בינוני , להעביר את
התערובת למחבת ולטגן על אש בינונית כ- 10 דקות להפוך ולטגן כ- 10
דקות נוספות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה