המצרכים:
4-5 חתיכות כנפי עוף / 4 שוקי עוף
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 קישואים פרוסים חתוכים לקוביות
חתיכת דלעת קטנה חתוכה לקוביות
2 גבעולי כרפס חתוכים
1 בצל חצוי
אפונה ירוקה בעונה
מלח
אופן ההכנה:
-מכניסים את חלקי העוף לסיר וממלאים מים עד לכיסוי.
-מביאים לרתיחה ומסירים קצף ולכלוך העולים מן המים.
-מוסיפים את מגוון הירקות וממליחים.
-מבשלים כשעה.
מומלץ לאכול בתוספת של אורז לבן.
יום ראשון, 23 במאי 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה