מתכונים מהמטבח של סבתא רוזה

-



יום ראשון, 23 במאי 2010

מרק עדשים יבשים (ירוקים) עם ירקות

המצרכים:
1 כוס עדשים יבשים ירוקים
1 בצל בינוני קצוץ
2 גבעולי כרפס קצוצים
חתיכת דלעת חתוכה לקוביות
מלח
מים עד לכיסוי

אופן ההכנה:
בסיר מטגנים את הבצל, מוסיפים את העדשים ,הסלרי והדלעת.
ממלאים מים עד לכיסוי וממליחים. מבשלים כשעה.

ניתן להוסיף 1/2 כוס אטריות שטוחות מבושלות או אורז לבן.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה