המצרכים:
2 קישואים גדולים חתוכים לקוביות
חופן עלי נענע קצוצים
2 גבעולי כרפס פרוסים
חופן פטרוזיליה קצוצה
2-3 שיני שום כתושות
3- 4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
מים
מלח לפי הטעם
1/2 כפית סוכר
מעט שמן קנולה
מיץ לימון סחוט מ- 1/2 לימון
אופן ההכנה:
מכניסים את כל הרכיבים לסיר מלבד מיץ הלימון ומבשלים כשעה בחום נמוך .
לקראת סיום הבישול מוסיפים את מיץ הלימון.
תוספת למרק: מבשלים אורז לבן בסיסי .
יום ראשון, 23 במאי 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה