המצרכים:
1 חבילה של סלק עלים
מיץ מלימון 1
1 שן שום כתושה
מלח ושמן לפי הטעם
אופן ההכנה:
-חותכים את העלים לחצי ומשתמשים רק בחלק הלבן, מנקים את החלק הלבן
מכל החלקים הירוקים.
-פורסים את הרצועות הסלק הלבנות לחתיכות בעובי של כ- 5 ס"מ
-ממלאים סיר במים ומעט מלח עד לגובה חצי הסיר ומוסיפים את
הסלק המנוקה , מבשלים עד לריכוך הסלק.
-מסננים את הסלק ומטבלים במיץ הלימון, שום, שמן ומלח.
יום חמישי, 1 באפריל 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה