המצרכים:
2-3 חצילים בגודל בינוני
1 כוס חומץ
מלח לפי הטעם
לרוטב:
4 שיני שום כתושות
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
1 כפית גדושה של אורגנו או בזיליקום (ריחן)שמן זית/שמן
קנולה (עד לכיסוי החצילים בצנצנת)
אופן ההכנה:
-לקלוף את החצילים מקליפתם ולפרוס בעובי של 5 ס"מ
-להניח במסננת ולפזר מלח, להשהות כשעה
-במחבת מחומם למלא חומץ, וטגן את החצילים כפי שמטגנים בשמן כדקה
ולהפוך ולטגן דקה נוספת.
-להכין את הרוטב: לערבב את כל חומרי הרטוב יחד.
-להניח בצנצנת את החצילים יחד עם הרוטב ולהכניס לקירור.
יום חמישי, 1 באפריל 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה