מתכונים מהמטבח של סבתא רוזה

-



יום רביעי, 7 באפריל 2010

ארטישוק כבוש

המצרכים:
1-2 ק"ג ארטישוק טרי
2-3 לימונים חתוכים לקוביות קטנות
2 כפות מלח
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות שמן
מים
צנצנת לאחסון

אופן ההכנה:
-מקלפים את עלי הארטישוק, עד אשר מגיעים ללב הארטישוק, מנקים את הלב
מהסיבים, חותכים לשישיות ושוטפים היטב.
-מעבירים לצנצנת, מוסיפים מלח, פפריקה ומערבבים.
-משאירים ללילה. למחרת מוסיפים שמן ומים עד לכיסוי. מכניסים למקרר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה