המצרכים:
1-2 ק"ג ארטישוק טרי
2-3 לימונים חתוכים לקוביות קטנות
2 כפות מלח
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות שמן
מים
צנצנת לאחסון
אופן ההכנה:
-מקלפים את עלי הארטישוק, עד אשר מגיעים ללב הארטישוק, מנקים את הלב
מהסיבים, חותכים לשישיות ושוטפים היטב.
-מעבירים לצנצנת, מוסיפים מלח, פפריקה ומערבבים.
-משאירים ללילה. למחרת מוסיפים שמן ומים עד לכיסוי. מכניסים למקרר.
יום רביעי, 7 באפריל 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה