המצרכים:
1 כרוב לבן
1 סלק אדום מקולף וחתוך לקוביות
חומץ
מים לכיסוי
מלח
צנצנת זכוכית
1 בצל קצוץ / בצל ירוק קצוץ
מעט שמן
אופן ההכנה:
- פורסים את הכרוב דק
- משרים במים + מלח (לניקוי)
- מסננים את המים מהכרוב
- מעבירים לצנצנת את הכרוב, הסלק, מלח, חומץ ומים עד כיסוי
- מניחים בצד לכמה ימים
להגשה:
-מוציאים מהצנצנת את הכמות הרצויה ומעבירים לצלחת
-מוסיפים בצל קצוץ ומעט שמן ומערבבים
יום רביעי, 7 באפריל 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה