המצרכים:
2-3 חצילים בגודל בינוני
מלח
חומץ (עד לכיסוי החצילים בצנצנת)
4 שיני שום כתושות
1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
1 כפית גדושה אורגנו / בזיליקום
מעט שמן זית
אופן ההכנה:
-לפרוס את החצילים לפרוסות דקות מאד ולהניח במסננת, לפזר
מלח ולהניח כשעה וסחוט.
-מכינים רוטב: מעט שמן זית/קנולה, שום, אורגנו, פפריקה וחומץ.
-מניחים את החצילים יחד עם הרוטב בצנצנת או קופסא, ומכניסים למקרר.
יום חמישי, 1 באפריל 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה