המצרכים:
2-3 חצילים בגודל בינוני קלופים ופרוסים בעובי של כ-5 ס"ס
1 ביצה
3 כפות קמח
מלח לפי הטעם
שמן לטיגון
2-3 שיני שום קצוצות
1 בצל בינוני קצוץ
2-3 עגבניות קלופות וקצוצות
1 גמבה קצוצה
1 כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
-לפרוס את החצילים ולהניח במסננת, לפזר מלח ולהניח כשעה.
-בקערה לערבב ביצה , קמח ומלח לפי הטעם
-לטבול את החצילים ולטגן במחבת בשמן עמוק
-להניח את החצילים על גבי ניר סופג
-בסיר/מחבת נפרד להוסיף מעט שמן ולהכניס את הבצל, השום, הגמבה.
ולטגן קלות לאחר מכן להוסיף את העגבניות ,את החצילים ולתבל במלח
ופפריקה מתוקה.
-לבשל על אש נמוכה כחצי שעה.
יום חמישי, 1 באפריל 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה