המצרכים:
1 חבילת סלק עלים
1 בצל פרוס או קצוץ
2 שני שום פרוסות
1/2 כפית פלפל אנגלי
מעט שמן לטיגון
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
-מנקים את העלים הירוקים, משרים עם מים ומעט מלח לכ- 10 דקות,
לאחר מכן שוטפים את העלים.
-במחבת או סיר שופכים מעט שמן, מטגנים את בבצל והשום, מוסיפים
את העלים ותבלים בפלפל אנגלי ומלח, מבשלים מעט עד לאידוי הנוזלים.
יום חמישי, 1 באפריל 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה