המצרכים:
2 ק"ג זיתים שחורים / ירוקים טבעיים שטופים
מלח גס (לכל ק"ג זיתים כמות של 1/2 ק"ג מלח גס)
מלח שולחן לפי הטעם
שמן
שום
מים עד לכיסוי
צנצנת זכוכית
אופן ההכנה:
-מניחים את הזיתים בקערה גדולה למשך 5 ימים ומפזרים מלח גס, בכל
יום מערבבים את הזיתים ( וזאת על-מנת להוציא את המרירות)
-לאחר 5 ימים שוטפים היטב את הזיתים
-מעבירים לצנצנת, מוסיפים מלח מעט שמן ומים עד לכיסוי
-מניחים לכבישה ע"ג השיש לשבועיים.
יום רביעי, 7 באפריל 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה