המצרכים:
3 לפתות קלופות שטופות ופרוסות
1 סלק אדום מקולף שטוף ופרוס
מלח
חומץ
מים עד לכיסוי
צנצנת זכוכית
אופן ההכנה:
-מעבירים את כל הרכיבים לצנצנת ומניחים על השיש לכבישה לכמה ימים
יום רביעי, 7 באפריל 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
הרעיון להוציא פרסום עם המתכונים המיוחדים של סבתי היקרה, רוזה סוויד ז"ל, עלה לפני כשבע שנים, לפתע הבנתי שסבתי לא תישאר איתנו לנצח, ועל כן כדאי ורצוי לשמר את מתכוניה ממטבחה המיוחד. כל מי שנהג להגיע לבקרה בביתה, היה הולך שבי אחרי הריחות המהבילים, המתנשאים ממטבחה, פותח סירים, מגשש, בולש וטועם. אין ספק שכול המטעמים היו ערבים לחיך. ותמיד היה מה לטעום ולאכול.הצדיקה הצילה המון "נפשות רעבות".
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה