המצרכים:
2 ק"ג עגבניות אדומות מסוג תמר שטופות וחצויות
מלח גס
תיבול למילוי העגבניות:
ראש שלם של שיני שום כתושות
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפיות אורגנו/בזיליקום
שמן קנולה/זית עד לכיסוי הצנצנת
צנצנת זכוכית
אופן ההכנה:
מסדרים את העגבניות החצויות על גבי תבנית ומפזרים עליהן כמות
נדיבה של מלח גס.מניחים במקום שיש בו המון שמש
אני זוכרת כי סבתי הייתה מעבירה את התבנית במשך היום בעקבות
השמש ממקום למקום.
לאחר כמה ימים כאשר העגבניות מיובשות לגמרי, מכינים את המלית.
מערבבים את כל חומרי המלית ומניחים ע"ג מחצית העגבנייה כמות של
ככפית מהמלית וסוגרים עם מחצית השנייה של העגבנייה (כמו סנדוויץ).
לאחר שסיימנו למלא את כל העגבניות, מניחים אותם בצנצנת וממלאים
שמן קנולה/זית עד לכיסוי. שומרים במקרר.
יום רביעי, 7 באפריל 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה