המצרכים:
1 כרובית שטופה ומנוקה היטב ומפורקת לפרחי פרחים קטנטנים
5 גבעולי סלרי שטופים ומנוקים וחתוכים קטן מאד
2 שומר שטוב היטב וחתוך לקוביות קטנטנות
1 גמבה שטוף וחתוך לקוביות קטנטנות
1 פלפל ירוק שטוף וחתוך לקוביות קטנטנות
2 גזרים קלופים ושטופים חתוכים לקוביות קטנטנות
3 כפות מלח
צנצנת זכוכית
חומץ (למילוי חצי צנצנת)
מים עד לכיסוי
אופן ההכנה:
-להכניס את כל הירקות לקערה גדולה, להוסיף מלח (ללא מים) ולהניח לכמה שעות.
-להעביר לצנצנת/ות חצי כמות מים וחצי כמות חומץ ומלח לפי הטעם.
יום חמישי, 1 באפריל 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה