המצרכים:
1 ברוקלי
2-3 שיני שום פרוסות
מעט מלח
מעט שמן
אופן ההכנה:
-משרים את הברוקלי במים עם מלח ל- 10 דקות (לניקוי הברוקלי)
-לשטוף את הברוקלי, להניח בסיר עם מים קרים ומעט מלח, ולבשל עד
לריכוך הברוקלי, לסנן ולקרר מעט.
-לפרק את הברוקלי לפרחים
-במחבת לשפוך מעט שמן, ולטגן מעט את השום, להוסיף את פרחי הברוקלי
לטגן מעט עד להזהבה ולהמליח.
יום שני, 29 במרץ 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה