המצרכים:
1 כרובית
1 ביצה
1 שן שום כתושה
חופן פטרוזיליה קצוצה
מעט קמח (3 כפות)
שמן לטיגון
מלח
אופן ההכנה:
-משרים את הכרובית במים עם מלח ל- 10 דקות (לניקוי הכרובית)
-לשטוף את הכרובית להניח בסיר עם מים קרים ומעט מלח, ולבשל עד לריכוך הכרובית לסנן ולקרר מעט.
-להכין תערובת בקערה של ביצה, שן שום כתושה ,פטרוזיליה קצוצה ,מלח לפי
הטעם ו- 3 כפות קמח
-מחממים מחבת עם שמן לטיגון.
-מפרקים את הכרובית המבושלת לפרחים, עוטפים כל פרח בתערובת הביצה ולאחר
מכן בתערובת הקמח ומטגנים בשמן חם עד להזהבה.
יום שני, 29 במרץ 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה