מצרכים:
1 ברוקלי
2 שני שום כתושות
מעט שמן
מיץ מלימון 1
אופן ההכנה:
-משרים את הברוקלי במים עם מלח ל- 10 דקות (לניקוי הברוקלי)
-לשטוף את הברוקלי, להניח בסיר עם מים קרים ומעט מלח, ולבשל עד
לריכוך הברוקלי, לסנן ולקרר מעט.
-לפרק את הברוקלי לפרחים
-להכין תערובת של מיץ הלימון, שום, שמן ומלח לפי הטעם.
-לשפוך את הרוטב על הברוקלי ולערבב.
יום שני, 29 במרץ 2010
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה